Un produs Blogger.

Campanie anti-spam

Publicat de Anonim duminică, 1 februarie 2009

De cate ori ati primit mesaje de genul :
1.”Te rog, da mai departe! Ofer GRATIS ptr.copil cu probleme 2 ani PROTEZE si GHETUTE ORTOPEDICE tel. 0766396764 sau 0314221410, poate cuiva ii va prinde bine…”
2.”Un copil are nevoie de grupa de sange ab4. ii poti salva viata! Constantin 0720468382.”
3.”GASIT PORTOFEL CU BULETIN, PERMIS SI CARDURI, , , PROPRIETARUL : FLORESCU ANDREEA ESTE RUGAT SA SUNE LA NR :0723059261 . . TE ROG DA MAI DEPARTE ! ! ! ! ! ! ! ! POATE VEI AVEA SI TU NEVOIE VREODATA DE AJUTOR”
4.”te rog, da sfoara in tzara dupa grupa AB pozitiv…daca cineva e dispus sa doneze…ptr o fetitza cu leucemnie…e la fundeni, are 9 ani…si pana la operatie face transf zilnice …altfel moare ID: nico_popac ”
5.”in ultima vreme pretul barilului de petrol s-a redus la jumatate, astfel ca de la 140 dolari a scazut la 70 si totusi, benzina si motorina a scazut cu doar 1000 de lei. E bataie de joc pt ca guvernul tine taxele si accizele la fel de mari, iar statiile Peco nu vor sa renunte la preturile practicate, avand un profit urias. Daca ei isi bat joc de noi, haideti sa-i boicotam. S-A DECIS CA IN ZILELE DE 27,28 29 OCTOMBRIE TOTI SOFERII CARE VAD ACEASTA MIZERIE SA FACA FRONT COMUN SI NIMENI,PENTRU NIMIC IN LUME, SA NU ALIMENTEZE MASINA SI SA NU CUMPERE NIMIC DIN STATIILE DE CARBURANTI. SPERAM CA PRIN ACEST MOD DE PROTEST SA-I PROVOCAM SI SA VEDEM O REACTIE POZITIVA A ACESTUI GUVERN CARE CONTINUA SA ISI BATA JOC DE NOI! daca sustii ideea (si chiar daca nu o sustii ), da mai departe”
6.”Ajutati un copil care are nevoie de bani pentru : tigari , curve , bauturi si droguri !! 0729899507 - jur ca n-ai inima daca nu dai mai departe ! + ca daca nu dai mai departe o sa se desfiinteze mess-ul ! ”
Pentru toti cei care trimit “chestii” de genul,am urmatorul mesaj:




sursa: Daniel Urda

1 Responses to Campanie anti-spam

  1. Anonim Says:
  2. amice , se pare ca nu ai inteles mesajul de la al 6lea punct.. :)

    si da , eu am trimis mass-ul ala ..

     

    Videoclipul saptamanii