Un produs Blogger.

Or fi ele, blondele, mai sexy, dar bărbaţii preferă brunetele atunci când vine vorba de căsătorie şi de familie. Cel puţin bărbaţii britanici, după cum relevă un sondaj publicat de cotidianul Telegraph în ediţia electronică.
Sondajul arată faptul că blondele se potrivesc perfect în rolul de iubite, însă, atunci când vor să se aşeze la casa lor, bărbaţii caută mai degrabă femei cu părul mai închis la culoare.

„S-a spus dintotdeauna că blondele se distrează mai bine şi bărbaţilor le place să iasă cu ele, ba le şi ’avansează’ la statutul de iubite. Dar atunci când vine vorba de căsătorie, bărbaţii par să opteze pentru brunete, întrucât ele sunt mai de încredere, mai cu picioarele pe pământ”, spune Andrew Collinge, stilist britanic de top, a cărui companie a efectuat sondajul.

Peste 3.000 de bărbaţi au fost intervievaţi cu această ocazie, iar mai mult de jumătate dintre ei au precizat că, în opinia lor, brunetele sunt cele mai iubitoare femei.

De asemenea, majoritatea britanicilor consideră că brunetele sunt cele mai bune soţii – 51% dintre cei intervievaţi au considerat că acestea se pricep mai bine la gospodărirea casei, iar 48% cred că ele sunt cele mai bune şi la bucătărie, mai arată sondajul, citat de telegraph.co.uk.

“Acest sondaj demonstrează cât de importantă este prima impresie pentru bărbaţi, dar totuşi, nu înseamnă că trebuie să daţi fuga la coafor şi să vă schimbaţi înfăţişarea – până la urmă, bărbaţii se însoară cu o persoană, nu cu părul ei”, a adăugat Andrew Collinge.

“E mai important ca femeile să fie fericite şi încrezătoare în propria persoană şi în felul în care arată, şi să profite cât maimult de ceea ce au. O bună relaţie cu tine însăţi te face atractivă”, a punctat acesta.
Sursa: clujeanul.ro

    Videoclipul saptamanii