Un produs Blogger.

Songs for Sasha – Concert Umanitar @ Irish & Music Pub

Publicat de Anonim duminică, 15 noiembrie 2009

Miercuri, 18 Noiembrie 2009, ora 19.30 Songs for Sasha – Concert Umanitar @ Irish & Music Pub

Sasha este un talentat basist cunoscut de mai toti muzicantii din Cluj, carora le asigura deseori echipamente de sonorizare. El planuia tot mai des in ultima vreme revenirea pe scena. In septembrie, un nefericit accident (infarct miocardic), l-a rapus. A fost internat la Institulul Inimii, terapie intensiva, mai bine de 2 saptamani in coma profunda, dupa care, a dat semne de revenire, dar cu progrese abia vizibile. Actualmente e hranit prin intubatie, e monitorizat in permanenta, cu alte cuvinte e total dependent de medici si de familia, care-l ingrijeste zi si noapte. E un efort supraomenesc, atat fizic cat si financiar sa-l sustina in acest foarte lent proces de vindecare.

La initiativa celor mai apropiati prieteni se va organiza un Concert Umanitar unde vor urca pe scena: Semnal M, Nightlosers, Trupa de Acoperire, Five Alive, si alti invitati surpriza.

Irish & Music Pub va asteapta cu drag, ca prin donatii sa redea sansa unei familii si al unui om deosebit, sa lupte in continuare pentru o a doua sansa.

Irish & Music Pub – Str. Horea nr. 5, Tel: 0753-987.783

www.irishmusicpub.ro

    Videoclipul saptamanii