Un produs Blogger.

Fail...

Publicat de Anonim vineri, 5 iunie 2009

Daniel a intrebat daca s-au strans sase articole, si care ar fi verdictul... da, Daniel, s-au strans sase articole... fix sase in 4-5 luni de concurs, un rezultat foarte dezamagitor... plus ca unele au fost facute inainte si puse numa asa la concurs, ca le avea in arhiva... a fost un concurs care ne-a pus pe ganduri daca sa mai facem vreunu... aveam in plan cam 3-4 concursuri anul asta, dar dupa rezultatele concursului "Clujul prin ochii tai" nu cred ca se mai merita sa ne rupem gatu fugind dupa premii si cersind pe la porti, pentru o mana de oameni... promovare am facut cata am putut, am lipit afise in oras, care a doua zi au fost date jos... am scris pe nenumarate forumuri, am dat massuri pe messenger... dar oamenii nu au raspuns in niciun fel... deci a fost un concurs cam degeaba... vroiam sa facem premierea intr-o seara de Rap Party in Club Refresh, alaturi de Cumicu si Sagrada Familia...

Ne asumam aceasta raspundere si anulam concursul, chiar daca e la final... o sa avem destule comentarii... dar cred ca am raspuns mai sus la tot... premiile nu le vom tine noi ci le vom da MOCA... sa vedem daca aici vom avea mai multi concurenti... cartile si filmele le vom da in aceste 3 luni de vacanta, cd-urile lui Cumicu ne-am gandit sa le dam cand va scoate si albumul "Un nenorocit" sa fie toate 3 la un loc... Iar celelalte cd-uri le vom da tot pana in septembrie... si daca ne sustineti si voi, poate reusim sa facem si ceva tricouri pentru voi + ceva abtibilduri… as mai zice ce avem in plan, dar prefer sa ramana si cateva surprize… luni va fi prima surpriza... placuta, sper eu. Deci doar cu sustinerea cititorilor putem imbunatati acest blog, daca aveti idei, subiecte, orice… contactati-ne pe adresa de e-mail urbancj@yahoo.com...

9 comentarii

  1. 2doR Says:
  2. Dar ... tin sa multumesc celor care au participa la acest concurs! Sper ca pe viitor, DACA, vom mai organiza vreun concurs sa nu mai avem parte de "avalansa" de concurenti de care ne-am putut "bucura" pentru "Clujul prin ochi tai"

     
  3. Robert Says:
  4. esti interesat de link exchange?...uite ID-ul meu robert9h

     
  5. u.c. Says:
  6. Mersi pentru comentariul trimis. Blogul vostru mi se pare ca arata foarte bine si e interesant. L-am listat la linkurile de pe Urban Cluj. Intr-adevar seamana oarecum numele dar al meu e axat pe arhitectura, urbanism, semne si viata sociala urbana, si mai putin pe activitati mai specifice precum muzica, activitati si evenimente cum inteleg ca e blogul vostru. Oricum ele pot fi citite complementar. La ce alta forma de parteneriat te-ai gandit?

     
  7. Unknown Says:
  8. Eu totusi cred ca nu ati promovat indeajuns concursul. E drept ca am gasit blogul vostru pe un stalp din statia Minerva :D, insa n-am vazut niciun anunt de vreun concurs. Dati-i inainte cu celelalte concursuri, sau macar postati ideea, caci usor usor se va raspandi vestea ;)

     
  9. 2doR Says:
  10. @Irina: am facut banner exchange cu site-uri sau bloguri clujene si nu numai, banner in care am scris si despre concurs, am lipit stickere cu adresa blogului, am lipit afise, care nu au rezistat mult, ce ar mai fi trebuit sa facem??? tinand cont ca suntem blog non-profit nu avem bani pentru a ne face publicitate. Am facut si noi ce am putut.

     
  11. Daniel Says:
  12. Singurul meu regret e ca nu am pus umarul mai convingator in promovarea concursului. Voi face un bilant pe blog si voi incerca o abordare mai cuprinzatoare decat un simplu comentariu. Multam pentru multumiri. Conteaza..

     
  13. Orice sut in fund e un pas inainte, deci hai, lasati pesimismul, promovarea nu se face usor, dezamagirea e mare, oamenii "e multi", eu v-am descoperit si tarziu si din intamplare, dar pentru idei si prostii daca aveti nevoie, trageti-ma de-o toarta, ajut cu placere :D

     
  14. Daniel Says:
  15. Idei pentru concursurile viitoare? Ce ati face voi din pozitia unui organizator de concurs pe blog?

     
  16. Pai la orice concurs publicitatea e primul lucru. faci un concurs de o luna, la care-i faci reclama cu doua saptamani inainte. Cauti o miza pentru care sa sara omu la "Bataie" , iti rogi cititorii sa te ajute.
    exemplu : De saptamana viitoare incepem un nou concurs, pregatiti-va inspiratia, si la bataie cu voi. :)

     

    Videoclipul saptamanii