Un produs Blogger.

Friday Night Clubbing cu Hernant Cattaneo @ Club Obsession

Publicat de Anonim luni, 19 octombrie 2009




Vineri, 23 Octombrie 2009, ora 22:30, Friday Night Clubbing cu Hernant Cattaneo @ Club Obsession.

Pret bilet: 30 de lei pana la 00:00 / 40 de lei dupa ora 00:00


Rezervari: 0740-616.106






Hernan Cattaneo a crescut in Buenos Aires ascultand formatii de muzica europop precum Simply Red si Level 42, muzica luata din revista Billboard, singura la care avea acces. In 1987 un prieten ajunge in New York si ii aduce din Vinylmania cateva moste de Chicago House si Detroit Techno marca Frankie Knuckles, Derrick May si Inner City. Asa s-a familiarizat Hernan cu muzica electronica de dans.

La putin timp dupa, acesta ajunge rezident intr-un club mic din Buenos Aires, aducandu-i si alte invitatii prin America de Sud. Talentul sau il duce in scurt timp la un rezidentiat la Clubland Pacha, unde a reusit sa mixeze alaturi de nume precum Sasha, John Digweed, Danny Tenaglia, Carl Cox, Darren Emerson si desigur Paul Oakenfold. Stilurile deep house, tribal si progresiv ale seturilor sale ii aduc si un residentiat la Cream in America de Sud de unde a reusit sa castige in 1996 si 1997 Best DJ Award.

In vara lui 2001 ajunge la Clapham Common unde pune muzica in fata a 70.000 de oameni. In 2002 ajunge in UK la Homelands, The End, Renaissance, Shindig, Bedrock, Cream, The Gallery, Back to Basics, Creamfields si turnee in Europe - Germania, Grecia, Spania, Ungaria, Cehia, Turcia, Portugalia, Belgia si desigur in Ibiza la We Love Sundays @ Space, Renaissance @ Amnesia si Perfecto @ Pacha.

Ocupantul locul 14 in topul DJ Mag pe anul 2007, Hernan Cattaneo, conform revistei de specialitate care a conceput acest top, este recunoscut pentru stilul sau house inconfundabil si pentru parul lung, destul de neconventional pentru un DJ. Din perspectiva lui Hernan, cea mai buna piesa a anului 2007 a fost Crocodile, semnata Underworld, iar cei mai bun productatori Neil Quigley, Anil Chawla si Remo.

www.obsessionclub.ro

    Videoclipul saptamanii