Un produs Blogger.

Stargazers @ Club Midi

Publicat de Anonim vineri, 11 septembrie 2009



Sambata, 12 septembrie 2009, Stargazers @ Club Midi

Manuel de Lorenzi (Dirty Boots) / Buck / Luciano Buscemi

Rezervari: 0752.238-782 / 0752.238-780

www.clubmidi.ro

Manuel de Lorenzi

Nascut in Ancona, Italia, Manuel de Lorenzi a dezvoltat o pasiune pentru muzica la o vârstă fragedă. La doar 8 ani a inceput sa studieze pian şi sa asculte colectia de funk 45'S a tatalui sau. La 14 ani a cumparat primele sale platane, şi astfel si-a dezvoltat o pasiune pentru mixat şi pentru a produce muzica house, în studioul sau de acasa .

Mai târziu asigurarea unui spot Late Night de radio i-a permis să isi cizeleze meseria în spatele platanelor, avand astfel în curs de dezvoltare un stil care isi va câştiga mai tarziu rezidenta la unul din cluburile de noapte Adriatice Riverias cele mai renumite, Aqva Disco Villlage.

A lucrat cu multe cluburi italiene şi străine,dar si artisti precum: Echoes, Riccione - Cocoricò, Riccione - Prince, Riccione - celofan, Rimini - ECU, Rimini - de suc, Firenze - Miro, Lignano Sabbiadoro - mamamia, Ancona - Cherry Jam, Londra - Guilty , Londra - ECT, Music Conference, Rimini, Justin Drake, Lexicon Avenue, Anthony Collins, Miss Jools, Tedd Patterson, Flavio Vecchi, David Piccioni , Neverdogs, Giorgio Gigli, Ivan Iacobucci, Richy Montanari.

El descrie muzica lui astfel: "un house care porneste de la deep tech inspre funk cu influente de minimal."

Din 2006 el a colaborat cu Filippo del Moro ca Dirty Boots, cu scopul de a impinge mereu limite soundul sau. Ambele proiecte solo şi colaborări au fost lansate pe label-uri, cum ar fi Immigrant Digital, Records Bond, 8bit, Rhythmetic, Highgrade, Catwash şi Gastspiel, Akbal.

Buck

Alessandro Stefanio aka DJ Buck s-a născut în Maglie, Puglia. De la o vârstă frageda a dezvoltat interes pentru muzică, în special pentru electronics one.

Drumul lui muzical porneşte de la Otranto, cand este vazut ca protagonistul din 1990 pe scenele sarbatorilor zilelor de naştere ale prietenilor săi ca mai apoi sa ajunga pe toate scenele din Lecce.

Din '95 pana in 98 il vedem deja intr-un spectru mai larg, în spatele platanelor unora dintre cele mai prestigioase cluburi cum ar fi Ciack în Lecce care l-au transformat in protagonistul de fiecare duminică după-amiaza, la faimosul After T.

În '98 a inceput sa studieze in Rimini unde a avut ocazia de a-si aprofunda cunoştinţele sale în domeniu şi de a-si deschide orizonturile muzicale inspre scena deja bine cunoscuta europeana;

Foarte curând a început chiar şi în acest nou mediu sa faca istorie-e vorba despre sediul cel mai la modă: el'Ecu Cellophane.

In anul 2000 a inceput sa colaboreze cu Cocoricò, şi astfel clubul a ajuns sa il aprecieze in scurt timp invitandu-l in fiecare sambata seara.

Din 2001 il putem vedea in spatele platanelor alaturi de consacrati DJ: Ralf, Margot, Limo, the Southern Alliance, Kriss, Frankie Giotta. Seturile lui sunt caracterizate de un amestec de stiluri underground, deep house, techno şi în care recunoaştem pe deplin amprenta sa.

    Videoclipul saptamanii