Un produs Blogger.

Zombie THC a lansat noul album Soul School

Publicat de Anonim marți, 25 august 2009

Albumul este un proiect marca Prophetik Records, label detinut de 1-Q Sapro(Morometzii). Noul album a fost precedat si de single-urile "Un Fum", "Just Like That" si "Panica". Membrii trupei Zombie THC (Kafu, Tagg, DJ Twist) au inceput proiectele acestui album la inceputul anului 2008.Albumul se poate asculta la sectiunea media pe site-ul trupei: www.zombiethc.com . Si se poate comanda de pe HHK Shop.



Zombie THC - Soul School

Lista Trackuri:

01 Intro (1:08)
02 Unitate (3:26)
03 Crezi Ca Poti (3:03)
04 Raman La Fel cu Hans-L si I-Gura K Kuru (3:58)
05 Golaneala cu Aminda, Cumicu & Danez (3:34)
06 Panica (3:04)
07 Long Distance Love (3:08)
08 Interludiu (1:52)
09 Un Fum cu Il-Egal, Sisu si Phossilah (5:15)
10 Incertitudini cu Doddy (3:56)
11 Fa Ce Simt cu Magic (3:13)
12 La Curtea Regelui Nebun cu Morometzii (4:59)
13 Just Like That (3:09)
14 This Is Hip Hop cu RimeZic (3:34)
15 Soul School (3:55)


Biografie:

Trupa a luat nastere la inceputul anului 2005, pe cand Tagg si Kafu o ardeau zilnic intr-un parc amarat din Alba Iulia, facand chete pentru Rom-cu-cola si PET-uri de bere, incercand cu ajutorul efectului definit de alcool, sa isi cizeleze rimele. Pana atunci fiecare avea trupa si cantau pentru o mana de oameni la rarele concerte, baluri si alte cacaturi "caritabile" pe pungi de seminte si o doza de bere. Tot in acelasi parc a aparut intrebarea: "bai cum suna Psihomental?", baietii fiind in tripuri grave gen Gravediggaz, Organized Confusion, Onyx etc.. Vroiau sa o arda mega horrorcore, Kafu fiind pe tratament, iar Tagg suferea de "imi bag p*** in mortii tai".

Toata treaba era, ca la inceput erau doar planuri peste planuri neconcretizandu-se nimic, pana intr-o zi cand, impartindu-se acelasi Rom-cu-cola cu Khayyam, care facea parte din alta trupa in acea vreme, s-a deschis subiectul Psihomental.Ideea i s-a parut interesanta omului, si astfel a mai aparut un membru in trupa. Totul a inceput sa decurga de la sine, lucrurile mergeau din ce in ce mai cu flow, pana cand, dupa o zi in care Khayyam vazuse un film tripat rau, cu maimute tranchilizate si oameni nebuni, apare cu o idee noua pentru numele trupei: Zombie THC.

Tripat rau in acea vreme si acest Khayyam, povestea fascinat celorlalti membrii cum se drogau personajele din film cu tranchilizante de maimute expuse la diverse experimente, baietii fiind socati de ochii rosii pe care ii avea acesta cand povestea. Era clar ca era pe filmul lor, dar sa nu uitam, cand sunt mai multi intr-o treaba apar idei diferite, cum ar fi: Tagg se credea in Brooklyn, Kafu era "tranchilizat" de Gravediggaz si beat-urile lu RZA, iar Khayyam era pe film Quasimoto, nu de altceva dar descoperise in Cool Edit Pro ca poate sa isi faca vocea ca si Quasimoto... Tripata trupa!

Intr-o noapte luminata de minunata luna ce se vedea de la geamul camerei lui Kafu, un apartament vai steaua lui la etajul 8, la periferia orasului Alba Iulia, Tagg apare cu Hans-L in vizita. Baietilor li s-a facut pofta de baut si de butonat tastatura in asa-zisul studio din camera de la etajul 8. Pe un microfon improvizat dintr-un handsfree de telefon mobil, bagat intr-o carcasa de microfon de jucarie, folosind ca preamplificare un deck amarat de pe vremea strabunicului unuia dintre prieteni, s-a tras un freestyle cu Hans-L, Kafu si Tagg ramanand socati de modul in care Hans-L scuipa rimele. Asa cum primatele au nevoie de 4 membre, cercul nu era complet fara al patrulea membru si intr-un tarziu din noapte s-a luat decizia ca Hans-L sa fie un “Zombie”. Abia acum incepea treaba sa ia amploare si sa devina din ce in ce mai serioasa…

Dintr-un amalgam de tripuri s-a ajuns la un hip-hop mult mai chill decat filmele pe care le avea fiecare in cap la inceput, un G-funk mai altfel. Prima piesa inregistrata in aceasta varianta a fost “Iluzii”, la care au colaborat cu Nadia, piesa care a inceput sa placa la tot mai multa lume.Datorita piesei au participat la un concurs de trupe, ce avea ca premiu invitatii la concertul Wu-Tang Killa Beez si un mic concert After party. Entuziasmati baietii, dar fara vreun gand vor putea fi norocosii, si-au indreptat siluetele “zombie” spre capitala. Dupa concurs au plecat cu buzunarele la fel de goale, dar cu inima impacata si invitatiile la Killa Beez. Totul parea, in acele momente, un hop prea mare intr-un timp prea scurt.
Asa a si fost… Cum traim intr-o tara in care sa te hranesti, nu e suficient sa te dedici in totalitate unui lucru, membrii au fost nevoiti sa munceasca, punand trupa pe locul ce urmeaza...Kafu urla in continuu:" Ce p*** mea, iar nu v-ati facut versuri?!", dar fara nici un rezultat.In foarte scurt timp, dupa toata bucuria trupei, s-a dus pe net un album neterminat (Scoala Vietii) si anuntul ca trupa Zombie THC s-a despartit. Asa s-a intamplat cu vechea componenta Zombie.

Kafu a continuat sa lucreze la un album solo pana cand, in 2007, s-a cunoscut cu DJ Twist, un pustan pe acea vreme, care nu avea decat pasarici in cap, dar avea si o ambitie maxima sa invete sa frece placi. Twist era pe film cu ce facuse Zombie THC inainte si de aici trupa a renascut. Au incepand sa lucreze impreuna la un proiect nou, Kafu lasand de-o parte planul solo, proiect care incepuse sa prinda contur, prin versuri in care te-ai ragasi si tu, scratchuri care ti-ar zgaria pielea, beat-uri ce nu te-ar lasa sa dormi, toate in acelasi film Zombie. S-a scris prima piesa in noua varianta care da si numele urmatorului album “Soul School".

Cu toate ca Tagg era iesit doar fizic din trupa el continua sa se implice, sa dea idei, sa isi arunce parerile peste piese si chiar sa ia o foarte buna parte la toata munca albumului ce urma sa iasa. Dupa prima piesa inregistrata cu Tagg, piesa care urma sa fie doar o colaborare pe albumul “Soul School”, baietii s-au hotarat ca ar fii mult mai completa trupa in formula Tagg, Kafu si DJ Twist. Au continuat sa isi faca treaba, sa incerce sa transmita lumii esenta “Zombie” si chiar daca a fost nevoie uneori de efectul thc-ului, sa nu uite ca “Old School Doesn't Die”!

www.zombiethc.com

    Videoclipul saptamanii