Un produs Blogger.

Opening Party @ Club Midi

Publicat de Anonim vineri, 28 august 2009


Vineri, 4 septembrie 2009, ora 23:00, Opening Party @ Club Midi (Str. Berariei nr. 6).

Steve Lawler / Kid Chriss

Pret intrare: 20 ron pana la h00:00
40 ron dupa h00:00


Rezervari: 0752.238-782 / 0752.238-780

"Incepand in anii '90 cu rave-uri pe autostrazi, continuand cu unele din cele mai tari nopti din Ibiza, devenite deja legenda, urmand apoi Serile Viva Harlem in clubul londonez The End si turneele Lights Out din America de Nord, Steve Lawler pare sa nu fi dat niciodata gres. Daca e sa vrobim de Steve Lawler ca producator si nu numai ca Dj, munca pe care a facut-o e chiar impresionanta : multe lansari de 12" pentru label-uri ca Bedrock Records, Nervous Records, Subversive, Beside Music, Superfly, Joia Records si chiar pentru label-ul lui, Harlem. De mentionat si o multime de remix-uri, dj mix-uri, compilatii si piese produse de el care au aparut pe diferite materiale.

Steve Lawler si-a lansat ultimul album, Viva Toronto, la label-ul Renaissance Recordings si este disponibil pe iTunes. Seria de albume Viva te poarta pe taramul clubbing din Toronto, iar revista DJ Mag a catalogat volumul drept 'Twisted and Satisfying'.

Albumul contine 29 de piese si remixuri ale artistilor precum Audion, Matthew Johnson, Christian Smith & John Selway, Joel Mull, TG, The Black Dog, Cle, Reboot, Robytek si multi altii."

www.clubmidi.ro

    Videoclipul saptamanii