Un produs Blogger.

Legends of the BlackTop Romania Tour '09 - Cluj

Publicat de Anonim joi, 20 august 2009



LEGENDS OF THE BLACKTOP – ROMANIA TOUR ’09

Cea mai apreciata echipa a street-ballul-ului mondial, AND 1, va performa in perioada 11 – 14 Septembrie pentru prima data in Romania, cu ocazia turneului national “Legends Of The Blacktop – Romania Tour ’09” organizat de Asociatia pentru Dezvoltarea Culturii si Sportului in Romania si Respect Company.

Astfel, cele mai spectaculoase meciuri de baschet combinate cu acrobatii unice de mare dificultate se vor disputa dupa cum urmeaza:

- pe 11 Septembrie la Sala Sporturilor “Horia Demian” din Cluj, impotriva selectionatei echipei de baschet U MOBITELCO CLUJ-NAPOCA;

- pe 12 Septembrie la Sala Transilvania din Sibiu, unde ii vor avea ca adversari pe fostii jucatori ai echipei de aur a Sibiului, constituiti in “LEGENDELE SIBIULUI”;

- pe 14 Septembrie la Sala Polivalenta din Bucuresti, ii vor avea rivali pe jucatorii echipelor CSA STEAUA-TURABO SI RAPID BUCURESTI, formand echipa SELECTIONATA SECTOR 6.

Din dorinta de a promova sportul in randul tinerilor si de a-i convinge ca reprezinta atat o forma de educatie si divertisment, cat si un pion esential in mentinerea si intretinerea unei vieti sanatoase si echilibrate, Asociatia pentru Dezvoltarea Culturii si Sportului in Romania a asociat acest eveniment cu unul dintre cei mai indragiti artisti ai momentului, ce va fi prezent la toate meciurile de baschet, in calitate de invitat special. Astfel, disputele vor fi animate de prezenta binecunoscutului artist, ALEX VELEA, impreuna cu echipa sa de dansatori profesionisti, ce vor oferi celor prezenti un show real de divertisment si un recital de zile mari.

Mai mult, spectatorii participanti la meciurile din Sibiu si Bucuresti vor avea ocazia sa-si demonstreze abilitatile sportive in pauzele dintre meciuri. Cine inscrie un cos de la mijlocul terenului are ocazia de a castiga un scuter Peda Desire oferit de ATVROM.

Biletele pentru meciurile turneului national “Legends Of The Blacktop – Romania Tour ’09” pot fi achizitionate, de la casa de bilete a Casei de Cultura a Studentilor, Sala “Horia Demian’– Cluj, Teatrul Gong din Sibiu, iar in Bucuresti de la Magazinul FOR YOU din Calea Mosilor nr 205 si online prin www.re5pect.ro, www.5la5.ro, www.vreaubilet.ro , www.bilete.ro.


U Mobitelco Cluj

Cu peste 60 de ani de traditie, baschetul masculin clujean se mandreste cu nume mari de antrenori si jucatori, care au facut cinste nu doar orasului si simbolului sau - "U" - ci si echipelor nationale la toate nivelurile. Tot din Cluj a plecat in NBA si singurul roman care a jucat vreodata acolo: Ghita Muresan. "Big Ghita", cum i-au spus americanii, a castigat intai un campionat cu "U" Cluj, in 1992, dupa care s-a transferat la Pau Orthez (Franta), iar de acolo la Washington Bullets, in NBA.

Baschetul a devenit treptat un sport de echipa traditional, dar si fanion, in orasul de pe Somes. Echipele masculine clujene au adunat de-a lungul timpului trei titluri nationale, sase titluri de vicecampioana si alte 12 clasari pe locul trei al podiumului (1960 si 1963 cu Stiinta IMF Cluj, 1966, 1967, 1970, 1973, 1976, 1977, 1978 cu Universitatea Cluj, 1995 - "U" SM Invest Cluj, 1999 - cu "U" Carbochim Cluj, 2007 cu U Mobitelco).

Pe data de 11 septembrie, echipa va juca impotriva legendelor street-ball-ului mondial, AND 1, care vin in Romania special pentru turneul “The Legends of The BlackTop Tour Romania 09”.

Directorul executiv al echipei clujene, domnul Mircea Cristescu sustine cu toate fortele acest turneu. Pe aceasta cale Asociatia pentru Dezvoltarea Culturii si Sportului in Romania si Respect Company doresc sa ii multumeasca pentru tot sprijinul acordat.

    Videoclipul saptamanii