Un produs Blogger.

Evenimentele din tara s-au adunat pe VinSiEu.ro

Publicat de Anonim sâmbătă, 1 august 2009

“Evenimentele din tara s-au adunat pe VinSiEu.ro”

Acolo aflati tot ce se intampla, unde puteti merge, cum va puteti petrece timpul liber in orice zona din Romania. Portalul vinsieu.ro este simplu de utilizat si la indemana tuturor celor impatimiti de evenimente. Utilizatorii trebuie doar sa intre pe vinsieu.ro si pot afla tot ce se intampla in tara. Portalul structureaza evenimentele in 12 categorii: Conferinte si Seminarii, Cluburi si Discoteci, Expozitii si Lansari de carte, Festivaluri, Inaugurari, Jocuri si Concursuri, Muzica si Concerte, Petreceri, Spectacole si Filme, Sport si Excursii, Targuri, precum si Alte Evenimente.

Pe langa alegerea pe categorii, utilizatorii mai au posibilitatea sa isi selecteze zonele de interes astfel incat sa poata ajunge mai usor unde isi doresc. Toti cei interesati pot deveni membri activi ai site-ului, pot posta evenimente si isi pot invita prietenii, prin creearea simpla a unui cont pe vinsieu.ro. Deasemena utilizatorii inscrisi pana la 1 septembrie participa la tombola “Un iPhone pentru tine”

Ce se intampla, unde si cand. Acestea sunt intrebarile la care cei care nu pot sta in casa pot gasi raspunsul repede si usor. Afla azi unde mergi maine! www.VinSiEu.ro

    Videoclipul saptamanii