Un produs Blogger.

Bibanu feat. Camuflaj - Cu ochelarii de soare

Publicat de Anonim joi, 2 iulie 2009

Piesa "Cu ochelari de soare" este primul single al albumului care se va lansa in toamna acestui an, semnat Bibanu MixXL.

Albumul va fi lansat sub labelul "Scandalos Music".

"Cu ochelari de soare” este a doua colaborare oficiala intre Bibanu MixXL si trupa Camuflaj (Blazon One Shot, Click si DJ Maka), care va iesi pe piata tot in toamna acestui an sub labelul "Chill Brothers Records".

Piesa a fost produsa in perioada 2-14 mai 2009 in studioul "Inter Lope Records" din Brasov, unde s-a facut instrumentalul si mixajele (producator executiv – Dan Popescu a.k.a. Bibanu MixXL), urmate de masterul realizat de care trupa Camuflaj.

Povestea, "story-ul" piesei este pozitiva si aduce in prim plan atat o noua meserie imbratisata de romani (agricultura de oras) cat si partea nostima a acestei ocupatii.

Piesa nu promoveaza consumul de droguri dar abordeaza direct acest subiect intr-un mod nu foarte grav si chiar simpatic.

Bibanu feat. Camuflaj - Cu ochelarii de soare de pe tare.ro


Actiunea clipului este foarte simpla: Bibanu se uita la televizor si din telecomanda schimba locatiile in care se afla personajele din clip. Toate cadrele reprezinta practic “filmele” pe care Bibanu le schimba prin "butonare" incercand sa ajunga in starea de buna dispozitie.

Pe langa Bibanu si trupa Camuflaj in clip apar cele mai bine tunate masini in ultimii doi ani, copertile revistei Cox Tuning, preparate de Gabi Onofrei(Brasov) si Ionut Popescu (Bucuresti).

In rolurile de figuratie au mai aparut o parte dintre prietenii nostrii: Gabi, Ionut, Robert, Simona, Alice, Andreea, Maria, Adina Laura si Monica.


sursa: apropo.ro

    Videoclipul saptamanii