Un produs Blogger.

Sunny Days @ Club Oscar

Publicat de Anonim vineri, 19 iunie 2009



Sambata, 20 iunie Sunny Days @ Club Oscar


Vor fi invitati: Dj Dadrian, Raresh Rush si Karesma.

Intrarea libera

Club Oscar: Cluj-Napoca, Str. Motilor, Nr. 113

Pentru rezervari: 0744.225.234


Dj Dandrian s-a nascut la cluj Napoca si si-a inceput cariera in 2003, mixand in diferite cluburi.
Pasiunea lui pentru muzica a inceput la varsta de 7 ani. In 2003 a fot invitat la o petrecere privata, deoarece avea echipamentul necesar unei astfel de petreceri. Atunci el a observat magia muzicii, de a binedispune oamenii si de ai face sa se simta bine. Anii urmatori el a continuat sa mixeze la petreceri private si a devenit Dj la diferite Radio Online si evenimente. In 2005 a descoperit o noua pasune pentru muzica electro si techno, care erau la moda in vremea respectiva. In 2006 pasiunea pentru muzica l-a impins spre scoala de muzica, unde a absolvit si a primit diploma prin care a devenit profesionist. La inceputul anului 2007 a devenit rezident in Oscar Club unde si-a dezvoltat abilitatile de dj. A mixat alaturi de nume mari, precum: Horace Dan D, Unu, Marika, Liquid, Carlos, Colin, Haute Culture, Negru, Pagal, Jay Blis, Optick, Jasc , Adrian Eftimie, Vali Barbulescu, Livio, si de afara cu: Khul,Bill Patrick si multi altii. In 2007 a fost invitat la Radio Impuls sa mixeze live alaturi de Dj Jonnessey. Muzica lui a fost promovata la diferite statii radio din tara.




Raresh Rush s-a nascut in 16.10.1987 in Cluj-Napoca. Pasiunea pentru muzica electronica a venit in urma cu cativa ani cand a iesit prima data intr-un club si a vazut cum se distreaza lumea pe muzica house. Dupa putin timp s-a hotarat sa incerce sa mixeze
In ianuarie 2008, Raresh Rush a inceput productia muzicala.In luna aprilie a primit primul contract de la un label italian.
La sfarsitul anului 2008 Raresh Rush mixeaza pentru prima data in Club Dolce din Cluj Napoca alaturi de karesma, Raul Roquez si Paul K. Dupa acest prim pas a inteles ca a fi dj inseamna multa munca si multa rabdare.
La inceputul anului 2009 este invitat de catre JASC si Dj Carlos sa mixeze back2back alaturi de Karesma la warm up-ul label-ului Magnetik Grooves in Club Dolce din Cluj Napoca.Acest eveniment a fost un adevarat succes, publicul a fost foarte multumit, iar atmosfera a fost incendiara.
Momentan Raresh Rush impreuna cu Karesma au propriul show radio la Nights Radio. Emisiunea se numeste "Comercial Underground" si este difuzata in fiecare joi de la ora 21 pe Nights Radio Aceasta emisiune pe langa faptul ca alunga plictiseala are ca scop promovarea tinerelor talente si promovarea artistilor deja consacrati.

http://www.myspace.com/rareshrushmusic


Karesma s-a nascut pe 21 Noiembrie 1988 in Campia Turzii, Cluj Napoca, oras unde si-a inceput cariera ca Dj. Pasiunea pentru muzica si-a descoperit-o la varsata de 12 ani. Ca orice Dj/ Producer/ Remixer, si-a inceput cariera cu programe. In 2006 a fost invitat in cel mai cunoscut si cel mai mare club din Cluj, Armaghedon Club. In 2009 a fost invitat de Dj Carlos si JASC sa mixeze back2back cu Raresh Rush in Dolce Club din Cluj Napoca. Cluburi care l-au invitat pe Karesma: MIDI (CJ), OSCAR (CJ), DOLCE (CJ), Desire (ZALAU) Avicola (MS), ARMAGHEDON (Field TURZII). Dj alaturi de care a mixat: OvY, Raresh Rush, JASC, Carlos, Liquid, ICS, Raul Roque, Paul K, Adrian Eftimie, Jonnessey, Akathen, zet, Dragosh Andrew Covatariu, Andreas Alessio, Bogdan Andreica, & Dark Angel, Treitl Hammond , Pantany, Vox, Sergio. Acum, Karesma si Raresh Rush au propriul show de radio @ Nights Radio.



    Videoclipul saptamanii