Un produs Blogger.

The Silver Shine @ Irish & Music Pub

Publicat de Anonim vineri, 5 iunie 2009

TBACREW prezintă (myspace.com/tbacrewbooking)

După succesul concertului Ati Edge&The Shadowbirds unde au fost prezenţi peste 200 de oameni, Ati Edge revine la Cluj-Napoca cu proiectul său, trupa THE SILVER SHINE.

Muzica lor poate fi descrisă prin sunete energice de rockabilly combinate cu ritmuri sălbatice de punk şi versuri care fac aluzii la tot ce ţine de horror sau psycho. Captivant în genul psychobilly este folosirea contrabasului în loc de chitara bas.

Au avut peste 100 de concerte prin statele europene. Au urcat pe aceeiaşi scena cu nume consacrate din genul psychobilly ca: Mad Sin, Klingonz, Meteors, Rezurex, etc.

Trupa THE SILVERSHINE s-a format in Budapesta in anul 2004. Componenta: Ati Edge-chitara/voce, Krista Kat-contrabas, FewRaw-Tobe. Muzica lor poate fi descrisa prin sunete energice de rockabilly combinate cu ritmuri alerte de punk si versuri care fac aluzii la tot ce tine de horror sau psycho.

Au cantat în aproape toate statele din Europa, au la activ peste 100 de concerte. Au urcat pe aceeiaşi scena cu nume consacrate din genul psychobilly, trupe ca: Mad Sin, Klingonz, Meteors (promotorii genului psychobilly), Rezurex, etc.

Au la activ 4 albume oficiale şi au aparut si pe cateva compilatii internationale.

Concertul va avea loc în Irish&Music Pub (Str.Horea Nr.5), luni 15 iunie de la ora 20 :30. Intrarea la acest eveniment este 8 lei. Cu aceasta ocazie are loc promovarea noului album intitulat “No Mercy. Mini-turneul THE SILVER SHINE pe Romania se va termina la Cluj-Napoca.

Trupa de deschidere, vor fi cei de la VAN CRAMP ( indie/brit-rock/post-punk), nişte baieţi clujeni curajoşi şi energici care s-au băgat pe felie în noul val “indie”.

www.thesilvershine.com

www.myspace.com/thesilvershine

www.myspace.com/thavancramp

    Videoclipul saptamanii