Un produs Blogger.

Circle II Circle, Manticora, Power Quest @ Irish & Music Pub

Publicat de Anonim luni, 13 aprilie 2009


15 mai 2009 / Irish & Music Pub, Cluj-Napoca, Ora: 19.30
Numar limitat de bilete: 300 de bucati!
Bilete: primele 150 bucati la 54 RON, iar urmatoarele 150 bucati la 66 RON.




Circle II Circle:
Zak Stevens, cel care a scris cele mai frumoase pagini din istoria Savatage, creand ceva absolut unic in istoria rock-ului vine in Romania pentru a concerta cu noua sa trupa Circle II Circle, formatie pe care foarte multi critici o aseamana cu Savatage.
MANTICORA:

Este o trupa daneza care, incepand cu anul 1999 a lansat 6 albume, stilul muzical abordat fiind foarte asemanator mult mai renumitilor Blind Guardian, Iced Earth, Nevermore. Pana in prezent formatia a avut 4 turnee europene, alaturi de trupe precum Angra, Andromeda, Jon Oliva’s Pain si un turneu american, in luna septembrie a acestui an. Pe langa concertele din cadrul acestor turnee, Manticora a avut parte si de numeroase aparitii la festivaluri din Danemarca, Suedia, Germana, Olanda, Franta si Romania - in 2006 si 2007.
POWER QUEST:
Este o trupa britanica infiintata in anul 2002, cu 4 albume la activ. Sound-ul formatiei este undeva intre Dragonforce, Helloween, Stratovarius, adica foarte melodios si cu influente power. Pana in prezent, pe langa festivalurile si concertele din Marea Britanie, Power Quest a avut parte de un singur turneu european, in 2007, alaturi de Angra.
Amanunte la:
http://www.promusicprod.ro/circleIIcircel







    Videoclipul saptamanii