Un produs Blogger.

Luna Martie e luna party-urilor...

Publicat de 2doR joi, 26 februarie 2009

Marti 3 martie 2009, Martisor Party @ After Eight , eveniment organizat de OSE Cluj, intrare libera pentru fete.

David Deejay @ Obsession - 4 martie 2009

Pret intrare: 10 RON (5 RON cu Studcard)

Al doilea eveniment din seria petrecilor studentesti de miercuri seara @ Obsession il va avea invitat pe David Deejay.

Deep Sounds Party cu DJ Carlos si DJ Jasc @ Club Decadence - joi, 5 martie 2009

Joi, 5 martie, sunteti asteptati in Decadence Club pentru un party “Deep Sounds” cu Dj Carlos si Dj Jasc.

ATB @ Obsession the Club, 6 martie

André Tanneberger pe numele sau real va mixa live pentru a 3-a oara in clubul Obsession.
Biletele se pot procura de la sediul clubului Obsession, ziua intre orele 9:00 si 16:00 si seara dupa ora 21:00. Pretul unui bilet fiind de 40 RON.

Artistul este cunoscut pe plan international inca din 1998 cand a lansat single-ul 9PM - Till i come. ATB a lansat foarte multe albume de-a lungul timpului si a tinut primele pozitii ale topurilor internationale cu multe din melodiile sale de pe albume ca “Don’t Stop”, “Fields of love”, “Let u go”, “Marrakech”, “Ecstasy” sau “Renegade”.

Trupa Suie Paparude va concerta in Janis Pub pe 10 martie 2009 de la ora 22.30

Pret intrare: 30 RON (25 RON pentru posesorii de card Janis).



Alexandra Ungureanu si Crush @ Obsession - 11 martie 2009

Alexandra Ungureanu si Crush vor fi invitatii speciali pentru petrecerea cu numarul 3 din cadrul seriei de petreceri studentesti organizate de Studcard si sustinute in club Obsession in fiecare miercuri.

Satoshi Tommie va fi prezent in clubul Obsession pe 13 martie dupa cum se poate observa pe pagina oficiala de myspace a DJ-ului si producatorului japonez stabilit la New York

... iar in 20 martie 2009, ora 23:00 in Obsession The Club, Cluj, va avea loc evenimentul anului:

TIESTO @ Obesesstion, 23 martie, ora 23:00

Tiësto a ales Obsession the Club, pentru prima oara intr-un club din Romania, la Cluj Napoca
Pe data de 20 MARTIE 2009, cel mai bun dj al lumii, Tiësto va mixa live in Obsession the Club !

Biletele se pot procura de la sediul clubului Obsession, ziua intre orele 9:00 si 16:00 si seara dupa ora 21:00.
Informatii si rezervari: 0740.616.106 si 0749.995.545

Pret bilet: 100 RON pana la data de 19.03.2009
150 RON in seara evenimentului (20.03.2009)

Biografie:

Muzica a fost dintotdeauna cea mai mare pasiune a lui Tiesto si a simtit ca muzica sa trebuie sa o faca cunoscuta altora. Intre 1985 si 1993 a fost DJ rezident in mai multe cluburi olandeze, in toti acesti ani reusind sa-si creeze o baza pentru ceea ce avea sa urmeze.

Impreuna cu Arny Bink pune bazele casei de discuri Black Hole Recordings ce aduce pe piata o gama variata de muzica dance si seriile de compilatii de succes mixate de Tiesto, « Magik » si « In Search Of Sunrise ».

Remixul realizat de Tiesto pentru Delerium feat. Sarah McLachlan – “The Silence” a fost prima piesa house difuzata in timpul zilei la un post radio nord-american, ocupand in acelasi timp pozitii fruntase in topul de vanzari britanic pentru mai multe saptamani.

In 2001 Tiesto lanseaza un nou label al Black Hole Recordings, MAGIK MUZIK, prin care incepe sa-si lanseze pe piata muzicala single-urile si albumele. Primele lansari au fost hitul « Flight 643 » si primul sau album « In My Memory », fiind urmate un pic mai tarziu de alte succese semnate Umerk, Mark Norman si Mr Sam vs Fred Baker.

In 2002 ia fiinta Black Hole Recordings UK, o companie-sora cu Black Hole Recordings, care se adreseaza pietei din Marea Britanie.

Dupa ce in 2002 isi adjudeca mai toate premiile dance decernate, este incoronat ca fiind Cel Mai Bun DJ din lume in urma voturilor publicului trimise catre DJ Magazine.

2003 a fost si el un an plin de succese pentru Tiesto, reusind sa ajunga singurul DJ care a strans un public de peste 25.000 de oameni la un show solo. Pentru al doilea an consecutiv Tiesto este considerat de public cel mai bun DJ din lume.

In 2004 se lanseaza un nou album semnat Tiesto, « Just Be » ce include megahiturile « Love Comes Again » si « Traffic », fiind urmat cateva luni mai tarziu de albumul special « Parade Of The Athletes » ce contine cele mai bune piese semnate Tiesto si cateva melodii noi, toate facand parte dintr-un mix special pe care Tiesto l-a prezentat in timpul ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Atena 2004, in fata mai multor zeci de mii de spectatori si peste un miliard de telespectatori. Tiesto este un artist complet si complex si faptul ca trei ani la rand (inclusiv 2004) a fost declarat cel mai bun DJ din lume sustine aceasta afirmatie.

Tiesto - Traffic este prima melodie instrumentala care a ajuns pe locul 1 in top 40 Europe.


    Videoclipul saptamanii