Un produs Blogger.

C-walk in Cluj !

Publicat de Anonim sâmbătă, 17 ianuarie 2009

In ultima vreme, cautand pe youtube filmulete interesante si vorbind pe messenger cu mai multi prieteni am vazut ca in Cluj sunt din ce in ce mai multi C-walk-eri !

Defapt, ce este C-walk-ul ???

Aici ma ajutat Lil' Twist, unul dintre C-walk-erii Clujului : “C-walk e un dans care necesita destul de mult antrenament pentru fiecare miscare... si 90% sunt miscari executate de la nivelul bazinului in jos”, “mainile sunt doar pentru echilibru”, “C-walk-ul se danseaza in principal pe hip-hop si rap dar poate fi dansat pe orice melodie depinde de nivelul C-walk-erului” !

Bun, dupa ce ati inteles in mare parte cum sta treaba cu dansul asta, mai putem adauga ca in Cluj s-a format deja un Crew (grupare) de C-walk-eri “Cjw” !

Si aici tot cu ajutorul lui Lil' Twist am aflat ca:

- Crew-ul este format din patru oameni: Hoop Singg, Ghost Walka, Axl si Patrix;

- Miscarile le-au invatat de pe youtube;

- Hoop Singg a implinit de curand un an de C-walk si a facut un mixtape (o sa-l vedeti mai jos);

- Si nu in ultimul rand, C-walk-erii Clujeni incearca, in zilele ce urmeaza, sa doboare recordul national de C-walk-eri intr-un film, recordul fiind de 15 oameni ! Spre surprinderea mea… eram curios daca sunt in Cluj 15 C-walk-eri ajunsi la un asa nivel incat sa si iasa ceva din filmul acela, nu doar sa fie prezenti, Lil' Twist spunandu-mi ca sunt cam 30 de oameni care fac C-walk in Cluj destul de bine…

Asta inseamna ca, totusi, acest dans a prins in Cluj si sa speram ca va capta din ce in ce mai multa lume ! Nu este un simplu dans… chiar daca "vechea" genratie, cand vad doi copii dansand in haine largi pe strada ii catalogheaza "vagabonzi" ceea ce este total gresit... acesti oameni nu fac nimic rau prin faptul ca se imbraca cum vor, lejer, si danseaza un dans de care ei nu au auzit... In fine... veti vedea mai jos, in niste filmulete, cat de “simplu” e sa execute asemenea miscari… eu unul, sunt atras de acest dans… C-walk…

Acum e timpul filmuletelor… merita vazute…



Incep cu mixtape-ul lui Hoop Singg (veteranul C-walk-erilor din Cluj) de un an si ii uram multa bafta in continuare !

-♪♫♪HoopSingg™♫♪♫-My Cwalk Story-1 Year Of Cwalk-



HoopSingg Cwalk @ Iulius Mall



||HoopSingg|| Cwalk dedicated to...



ThE LasT C-walk GhostWalka A.k.A. SPoooooKy



AXL



PatriX C-walk for a gold fish




[C][J][W] Crew - * 1st Attempt*



-[C][J][W]-CwaLK-Cmon Baby-

3 comentarii

  1. Anonim Says:
  2. Pai cam asa santem considerati vagabonzi nu doar de vechia generatie ci si de actoala.....dar oricum santem mandri de ceea ce facem.

     
  3. Anonim Says:
  4. vechea generatie... am vrut sa continui prin a spune ca cei batrani ii vad frumos doar pe cocalari... imbracati stramt si cu parul placat... poate chiar fardati :)):)) sunt ei frumosi... dar daca nu ar sta 2 ore in fata oglinzii ar arata ca dracu... si de ce au in cap... sa nu mai vorbim... deci cei din vechea generatie vad doar cum sunt imbracati si cum arata, nu si ce le poate mintea... noua generatie... eu zic ca acum sunt doua generatii... cei cu picioarele pe pamant si care gandesc nu numai pentru ei si cei care ar face orice doar sa se dea mari si nu tin cont si de ceilalti (cocalari)... eu unul ignor a doua categorie :)

     
  5. Anonim Says:
  6. waaaaa ce e cu voi :)))))))))))))
    30 =)))
    in iasi sunt macar 50 care daseaza bine nbu spun cati cwalkari:)))

     

    Videoclipul saptamanii