Un produs Blogger.

Cu ce celebritate semeni ?

Publicat de Anonim vineri, 31 octombrie 2008 0 comentarii

cu ce celebritate semeni ?

http://www.myheritage.com/celebrity-collage

e un site care merge cu "facial recognition"

si rezultatu e tare distractiv...

Da-o draq de treaba..

Publicat de Anonim 0 comentarii

Ce kitch Laughing pff Draceeee.. Dupa ce ca ne-a acaparat televiziunea Tarafu` acum ne ia si netu.. acum numai aud manele pe taraf cand sunt la vecinu X acum aud si la PC pe maneletube =))

10 Motive pt care sa nu asculti manele

1. pentru ca nu esti tigan
2. pentru ca esti tigan dar vrei sa faci parte din comunitatea romanilor
3. pentru ca nu vrei sa devii mai prost decat pari (esti)
4. pentru ca pari prost dar vrei sa faci pe desteptul
5. pentru ca exista zeci de alte genuri de muzica
6. pentru ca daca nu ar exista s-ar inventa pana ce termini de citit
7. pentru ca deranjezi majoritatea din jurul tau
8. si chiar daca nu deranjezi majoritatea din jurul tau tot se gaseste unul sa iti rupa capul pt ce asculti
9. pentru ca textele, linia melodica, coregrafia, adica tot ce contine un "hit" al genului e Naspa
10. pentru ca indiferent cat de marfa ar fi maneaua ramane genul Tiganului Prost carora le plac lucrurile Naspa si
care nu vor sa faca parte din comunitatea romanilor.

Part 2:
1.Omul ce canta sau asculta manele e un om MORT spiritual(il duce la ganduri de jale(chiar sinucigase)
2.Strica mentalitatea romanului
3.Versuri de rahat
4.Prostie la maxim (e si molipsitoare)
5.Promoveaza tot odata si rromii (k nu avem voie sa le zicem tigani))
6.O sa ajungem sa fim condusi de niste minti inguste
7.Nu este promovat talentu ci Prostia !!!

Esti manelist ? Nu esti in stare sa legi 2 cuvinte ? Idolul tau este un tip cu 2 clase ? Te-ai saturat de titlul de
maimuta ? Iti cumperi numai tzoale Dulce & Cabana si adidasi "Mike" din bazar ? Esti mai prost decat prevede legea ?
Dansezi ca un babuin cand vede banane ? Nu rata ocazia si toarna-ti benzina in cap ... de restul ne ocupam noi...
Pt toti cei care sustin campania antimanele da-l mai departe !!!


CAMPANIE ANTI MANELE!!!!!!!--- Maneaua a aparut prin anul 1994. Adeptii acestui cult se numesc manelisti sau manelari.
Aceste creaturi se pot deosebi prin stilul vestimentar. Masculul poarta in cel mai rau caz un tricou roz pe care scrie
italiano gigollo iar femela poarta lucruri mini, mulate iar suncile acesteia atarna prin haine. Acum aceasta specie
(manelisti, manelari) este foarte raspandita in Romania (2 sau 3 manelisti / metru patrat), ei prezentand o
inteligenta Minima au tendinta sa atace celelalte culturi(Rapperi,rockeri,etc). Maneaua reprezinta o
mutilare a muzicii turcesti si grecesti, distrugand toata armonia muzicala cu versuri in limba romana
(o romana macelarita de aceasta Specie).


Ombladon:"Nici in cele mai Negre vise ale mele Nu vedeam mii de perechi de NIKE,sa "danseze" pe manele" !!!

Din păcate, textul de mai jos nu este un pamflet. El reprezintă un fragment din realitatea înconjurătoare. Piţipoancele (numite în cele ce urmează şi „pitzi” sau „piţi”) şi cocalarii (sau „coca”) au invadat Clujul


Ipoteză. Le întâlneşti pe stradă, în localurile cu fiţe („fitze” pentru iniţiaţi), în mall-uri şi pe online. hi5.com este unul dintre mediile preferate de „promovare”. Le recunoşti de la distanţă. Hainele sunt cât mai colorate şi/sau transparente. Scopul lor este evident: să ofere cât mai mult vederii: sânii, coapsele, arcuirile fundului... Bijuteriile se simt în largul lor, de la cercei, la lănţişoare, pierceuri. Principala lor calitate? Să fie cât mai mari şi, pe cât posibil, să zornăie. La rândul lor, ochelarii trebuie să fie gigantici. Dacă la toate acestea se adaugă şi un tatuaj, se înţelege, tot la vedere, ai tabloul complet al unei piţipoance („pitzi” sau „piţi” sau „pitzipoance”). Cu varianta masculină – cocalarii (sau „coca”).



Unde întâlneşti o pitzi în Cluj



Locuri preferate de cumpărături în Cluj. Iulius Mall sau Polus Center. Aici dai de piţi la „vânătoare” de ţoale. Prin Calliope, Terra Nova, Leonardo, Puma, Nike etc. Dacă au parte de un sponsor generos, pretenţiile urcă spre Debenhams, Zara, Guess, Dolce&Gabanna, Armani, Prada. Ce nu se găseÅŸte în Cluj, se aduce din import. Doar nu degeaba s-au inventat călătoriile....
Nu încercaţi însă să găsiţi vreo logică ori vreo armonie în ceea ce îmbracă o pitzi. V-aţi consuma inutil neuronii.

Stop cadru. Pitzipoanca la mall. „Stai dragă, să îmi faci o poză la fântână! Să mi-o pun pe hi5, să vadă lumea pe unde umblăm noi”. „Stai dragă, să mă admir în oglindă”.



Piţi la cafenea



Între două reprize de shopping, pitzi trebuie să se relaxaze. La un frappe. Locurile preferate? Cafenelele-vitrină sau cele amplasate pe trotuar. Turabo Cafe şi Outwear, în Piaţa Unirii, sunt printre cele mai trendy. În competiţie a intrat şi Havana, la ultimul nivel al Complexului Leul din Mihai Viteazul, care se adaugă deja „tradiţionalelor” Dolce cafe, Diesel ori Kharma.
Turabo Cafe, inaugurată destul de recent, a preluat o mare parte a fostei clientele de la Crema. Ce le (îi) atrage aici pe pitzi şi cocalari? Revărsarea de plasme, culorile aprinse, „notorietatea” dată de frăţiorul mai mare, din Bucureşti, cunoscut ca unul dintre cele mai „de fiţe” localuri din Capitală. Şi, se înţelege, faptul că poţi să te expui în vitrină. Unde mai socoteşti că, cu puţină şansă, poţi fi văzut (ă) din ce maşină ai coborât.
La Havana, expunerea e mai redusă, dar elefanţii decorativi, palmierii, şezlongurile, hamacele şi vederea asupra oraşului fac toţi bani. Pentru pitzi şi coca, se înţelege.

Stop cadru. Pitzipoanca în cafenea. „Poză! Poză! Poză! Fă odată poza, acuma cât îmi e plin paharu!”. După 2 ore: „Dragă, vezi că o venit ăla cu Ferrariu. Cum arăt?”. „Eşti sexy dragă!”. Alternativ: „Muah”. „Muah” (sunet executat cu boticul alungit, care vrea să simuleze un pupic de la distanţă, sunetul e greu de transcris; nota bene, două pitzipoance nu se pupă direct, pentru a evita să-şi amestece fondurile de ten).
„Dar eu? Că a venit ăla a cui e cafeneaua”. „Şi tu. Ca o păpuşică”. În tandem: „Hi-hi-hi!”. „Bine că e la jumate frappe’ul, o să creadă că acuma am venit”. Din nou în tandem: „Hi-hi-hi!”. Apoi alternativ: „Muah”, Muah”...


Piţi în club


Seara şi noaptea, după o zi încărcată până peste cap cu shoppingul şi pescuitul cocalarilor, pitzipoancele au dreptul la distracţie.
Ambianţa occidentală, proiectoarele, laserele, animatoarele în bikini care dansează pe bar, le-au atras, precum lumina becurilor fluturii, pe pitzipoance la Obsession. Acesta e unul dintre locurile cele mai potrivite în care pot fi etalate cele mai recente achiziţii. Fie că e vorba de haine, bijuterii sau bărbaţi. Ori, de ce nu, chiar dacă suntem în luna lui Cuptor, de cizme. Dacă nu ştiaţi, în această vară se poartă cizmele şi cizmuliţele în club. Şi cum nu toţi sponsorii sunt în aceeaşi măsură de generoşi – cine nu are cizme de vară, vine aici cu încălţămintea care ar trebui să stea, în mod normal, în debara. Cel puţin până la prima ninsoare.
Canapelele de piele se constituie, în acelaşi timp, într-un excelent decor pentru şedinţele de shooting, al căror rezultate pot fi admirate pe hi5.com ori pe alte site-uri de socializare.
Să fim bine înţeleşi: în Obsession întâlneşti cea mai mare concentraţie de pitzipoance; această specie, aparent de homo sapiens, poate fi găsită însă şi în After Eight, Salsa, Diesel, Midi sau Seven. Uneori pun cu totul stăpânire pe cluburile în discuţie, alteori sunt obligate să le împartă şi cu muritoarele/ muritorii „de rând”.

Stop cadru. Pitzipoanca în club.
Îmbrăcată atăt cât să nu fie dezbrăcată. În căutare de mascul generos, pitzi merge la baiţă să îşi retuşeze machiajul şi să bârfească cu celelalte pitzi despre duşmancele lor. „Ai văzut-o pe aia care se dă la x-ulescu?”. Sau „x-ulescu mi-a spus că mă vrea. Mă place mult, ai văzut ce nebun e după mine?”.



Cocalarul



Cocalarul este specia masculină de piţipoancă. El este un afacerist mic sau mare, sau, cel mai probabil, descendent al unui afacerist mic sau mare, care îşi etalează veniturile prin bijuteriile masive de aur, argint, tinichea, ceasurile enorme, hainele de marcă cu logo-ul cât mai mare, la vedere, cu un telefon cât mai scump şi maşină pe măsură. Cocalarul frecventează aceleaşi locuri, precum piţipoancele. Şi ca şi în cazul lor, nu umblă singur, ci doar în haită.

Stop cadru. Cocalarul la mall.
La început încet, către cocalarul de lângă el: „Mă frăţică, ai văzt’o pe aia ce craci are?’, după care, înainte de primi vreun răspuns, tare, din toţi rărunchii: „Dom’şoară, ce bunăăăă eşti!”. Fără a-i păsa dacă „ce bunăăăă eşti!” l-a băgat sau nu în seamă, continuă: „Frăţică, ia fă-mi o poză în mall, la fântâna asta colorată. Da’ să mă prinzi când sare apa”.


Stop cadru. Cocalarul în cafenea. Telefoanele se află pe masă, cheile de la maşină la fel. Dacă sună telefonul, toată cafeneaua va şti că el e om de afaceri. „Auzi mă, eu sunt acuma la cafea, vorbesc nişte afaceri. Te sun io! Da!?”....

Stop cadru. Cocalarul în club. Dat cu o tonă de parfum, îmbrăcat cu un tricou de culoare ţipătoare, cu un logo cât mai evident. Comandă Jack cu sticla, pentru că a rămas cu impresia că Jack Daniels e de „bon ton”. Şi nu vrea să se complice cu „suta”. Bea cu băieţii, după care dă ture, pune ochii pe ceva pitzi şi începe să o „combine”.

Stop cadru. Cocalarul la volan.
E vedeta şoselelor. Are maşina cea mai bengoasă. Are geamuri fumurii, dar lăsate jos. Păi să nu vadă pitzi a cui e maşina? E posibil aşa ceva? Ascultă manele la maxim, are poziţia inconfundabilă de coca (pe care mai nou au copiat-o şi pitzi), adică mâna încordată pe volan, ceasul la vedere (important să fie cât mai opulent), şi ochelarii gigantici, de marcă sau contrafăcuţi.

Stop cadru. Cocalarul pe stradă. El nu merge mult pe jos. Parchează maşina cât mai aproape de locul unde trebuie să ajungă. Dacă se poate chiar în buza magazinului ori cafenelei în care vrea să intre. Când coboară din maşină vorbeşte la telefon cu cel cu care trebuie să se întâlnească până ajunge lângă el.



Concluzii?



Nu ştim dacă îşi au rostul. Am putea găsi, eventual, o explicaţie a comportamentului lor: mimetismul. Imitarea vedetelor pe care le văd la televizor ori în filme. Lipsa de educaţie ar fi altă explicaţie. Dar de ce să ne batem capul cu explicaţiile? Oricum, nu ajută la nimic. Piţii şi cocalarii nu se pot schimba. Va trebui să ne obişnuim cu prezenţa lor. La revedere! „Muah, muah!”.




Mai mult


* Cum recunoşti o pitzi la volan? Se machiază la semafor, conduce uitându-se mai mult în oglindă decât la drum şi, evident, adoptă poziţia de şofer cocalar - cu mâna încordată pe volan, să se vadă ceasul voluminos şi încrustat cu cristale Swarovski.
* Cum recunoşti o pitzi pe stradă? Îţi sare în ochi sau culoarea stridentă a îmbrăcăminţii, sau lipsa consistentă a unor bucăţi din îmbrăcăminte (genul „s-a terminat materialul taman la fustiţa sau pantalonii ei”), sau cizmele purtate în mijlocul lui august, sau transparenţa bluziţelor şi pantalonilor. Atenţie, de cele mai multe ori, pitzi nu e singură, ci însoţită de cel puţin încă o pitzi care o susţine şi îi dă întăriri.
* Cum recunoşti o pitzi pe internet? Cel mai uşor. În 90% din cazuri are o fotografie cu fundul la înaintare, în timp ce cu braţele sau coatele se sprijină de perete. Dacă a fost la mare, sigur are o fotografie căutând scoici. În genunchi şi coate, cu cadru generos din spate, se înţelege.

Sursa: clujeanul.ro

Or fi ele, blondele, mai sexy, dar bărbaţii preferă brunetele atunci când vine vorba de căsătorie şi de familie. Cel puţin bărbaţii britanici, după cum relevă un sondaj publicat de cotidianul Telegraph în ediţia electronică.
Sondajul arată faptul că blondele se potrivesc perfect în rolul de iubite, însă, atunci când vor să se aşeze la casa lor, bărbaţii caută mai degrabă femei cu părul mai închis la culoare.

„S-a spus dintotdeauna că blondele se distrează mai bine şi bărbaţilor le place să iasă cu ele, ba le şi ’avansează’ la statutul de iubite. Dar atunci când vine vorba de căsătorie, bărbaţii par să opteze pentru brunete, întrucât ele sunt mai de încredere, mai cu picioarele pe pământ”, spune Andrew Collinge, stilist britanic de top, a cărui companie a efectuat sondajul.

Peste 3.000 de bărbaţi au fost intervievaţi cu această ocazie, iar mai mult de jumătate dintre ei au precizat că, în opinia lor, brunetele sunt cele mai iubitoare femei.

De asemenea, majoritatea britanicilor consideră că brunetele sunt cele mai bune soţii – 51% dintre cei intervievaţi au considerat că acestea se pricep mai bine la gospodărirea casei, iar 48% cred că ele sunt cele mai bune şi la bucătărie, mai arată sondajul, citat de telegraph.co.uk.

“Acest sondaj demonstrează cât de importantă este prima impresie pentru bărbaţi, dar totuşi, nu înseamnă că trebuie să daţi fuga la coafor şi să vă schimbaţi înfăţişarea – până la urmă, bărbaţii se însoară cu o persoană, nu cu părul ei”, a adăugat Andrew Collinge.

“E mai important ca femeile să fie fericite şi încrezătoare în propria persoană şi în felul în care arată, şi să profite cât maimult de ceea ce au. O bună relaţie cu tine însăţi te face atractivă”, a punctat acesta.
Sursa: clujeanul.ro

    Videoclipul saptamanii